AKYELE İLKOKULU

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, öğrenme heyecanını sürekli duyan, kendini ve toplumu sürekli geliştiren, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, özgür, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve takım çalışmalarına yatkın kendine güvenen bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://akyeleilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Akyele Köyü Tutak/AĞRI

Yerleşim Yeri - Akyele Köyü

Adres - Akyele Köyü Tutak/AĞRI

Ulaşım Öğretmenler, öğretmen servisi ile geliş gidiş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye 9 km İle 47 km